Onko sinulla muistoja Oravin Nuorisoseurantalosta?

3.5.2020

Onko sinulla tarinoita ja muistoja Oravin Nuoriseurantalosta? Haluaisitko kirjoittaa tai kertoa niistä Saimaan Teatterille ja osallistua siten kuunnelman tekoon?

https://webropol.com/s/SaimaanTeatteri2020

—-

Saimaan Teatteri kerää muistoja ja tarinoita kiertuepaikkakuntiensa seuran- ja työväentaloihin liittyen!

Saimaan Teatteri joutuu suureksi harmikseen perumaan perinteisen kesäkiertueensa kesällä 2020 koronavirustilanteen takia. Esityssuunnitelmia ei ole kuitenkaan kokonaan peruttu, vaan Saimaan Teatteri laatii jokaiselle kesän 2020 suunnitellulle kiertuepaikkakunnalle kuunneltavan etä-esityksen.  

Seuran- ja työväentalot ovat valikoituneet Saimaan Teatterin esityspaikoiksi niiden kiinnostavan ja tärkeän yhteisöllisen historian vuoksi. Kun tämän kesän näytelmäsuunnitelma peruuntui, Saimaan Teatteri päätti paneutua kiertuepaikkakuntiensa seuran- ja työväentalojen historiaan ja niihin liittyviin tarinoihin. Niiden pohjalta jokaiselle kiertuepaikkakunnalle rakennetaan oma kuunneltava esitys paikkakunnan seuran- tai työväentaloon liittyen.  

Kutsumme teitä jakamaan seuran- ja työväentaloihin liittyviä muistoja, tarinoita ja sattumuksia sekä talojen historiaan liittyviä muisteloita seuraavista paikoista: Anttola (Koivula), Himalansaari (Koivula), Joutseno (Työväentalo), Juva (Jukola), Kokonsaari (Tanssitalo), Moinsalmi (Nuorisoseurantalo Kielo), Oravi (Nuorisoseurantalo), Puumala (Nuorisotalo), Sulkava (Sulkavan Työväentalo), Taipalsaari (Väinölä), Virmutjoki (Seurojentalo) sekä yhteisöistä niiden ympärillä.  

Muistoja ja tarinoita kerätään kuunneltavan etä-esityksen valmistelua varten. 
Lisätietoja antaa Saimaan Teatterin tutkija Sanna Ryynänen (sanna.ryynanen[at]uef.fi, 040 355 2639).  

Vastausohjeet:  

Kaikki 15 vuotta täyttäneet voivat vastata kirjoituskutsuun. Kirjoita oma teksti. Kirjoituksesi tueksi voit myös lähettää muutaman valokuvan, lehtileikkeen tai muun kuvallisen muiston. Jos lähetät kuvia tms., kerro meille niistä. Lähetä vastauksesi viimeistään 24.5.2020. Lomakkeella voit myös ilmoittautua haastatteluun, mikäli mieluummin puhut muistosi.  

Ottamalla osaa tarinoiden keruuseen annat luvan siihen, että lähettämääsi tai jakamaasi aineistoa voidaan käyttää Saimaan Teatterin kesän 2020 esityksen valmistelussa ja itse esityksessä sekä siihen liittyvässä tutkimuksessa ja sen julkaisuissa.  

Kiitos osallistumisesta!